Dancehall Workshopit kerran kuukaudessa Sophia Wekesan kanssa

http://www.mueveclub.fi/uploads//images/opettajatjatunnit//Sophia Wekes_web.jpg

Helmikuusta lähtien aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina järjestetään 
lisää Dancehall workshopeja !
Mueve Clubilla opettavat autenttisen ja aidon Dancehallin Suomen opettajiston parhaimmistoa ja nyt saamme tunteja uudelta opettajalta:

SOPHIA WEKESALTA (lue alta lisätietoja hänestä )

Päivät: Tiistait  5.2 * 5.3  '2.4 * 7.5 

Seuraava tarjolla TIISTAINA 2.4 

Ajat:  klo 18.10-19.25  Dancehall perustaso (myös uudet tervetulleita)
         klo 19.35-20.50  Dancehall keskitaso (voi jatkaa perustason tunnilta)

Hinta:  15€ / 75 min 

Sitovat ilmoittautumiset viim MA 1.4 klo 20 mennessä  tuntien vahvistamiseksi

Sitovat ilmoittautumiset tuntien vahvistamiseksi aina edeltävänä ma iltana klo 20 mennessä. JOS tunti on vahvistettu, niin voi myös myöhemmin ilmoittautua vapaapaikkojen tilanteiden mukaan.  
Sitova ilmoittautuminen = tämän jälkeen peruutus on maksullista, mutta jos saamme tilalle asiakkaita, niin peruutusmaksua (15€) ei veloiteta. 
Tervetuloa! 

SOPHIA WEKESA
Sophia Wekesa on tanssinut dancehallia vuodesta 2009 ja on yksi Bubblin’ Crewn , H.ki,   jäsenistä. Tanssijana hänet tunnetaan energisyydestä ja ilmaisuvoimastaan.

Opettajana hän on helposti lähestyttävä ja informatiivinen. Sophia näkee tärkeäksi dancehallin ymmärtämisen kulttuurisena kokonaisuutena ja opetuksessaan hän avaa aina liikkeiden ja musiikin taustoja. Viime vuosina Sophia on nähty myös DJ:n roolissa ja järjestämässä omia klubeja tunnetuimpana Mellow Yellow Club.

Sophia on käynyt viimeksi Jamaikalla tammikuussa 2019, joten tunneilla tulee taatusti olemaan uusimmat muuvit ja biisit.