Kuubalainen Rumba tiiviskurssi 18.1-22.2 ja IRTOTUNNIT

KUUBALAINEN RUMBA  tiiviskurssi
Opettaja:  Yoli Mendez Brown
Aika:        18.1-22.2 .2012
torstaisin  klo 20.00-20.50 

yht. 6 krt hinta:  48€
Tälle kurssille voivat osallistua myös uudet aloittajat - kurssi lähtee alusta.
Lue kuvaus alta.
Kurssi on vahvistettu 17.1.  Voit osallistua myös irtotunteina kurssille - varauskalenterissa on paikka.  Jos olet kuitenkin uusi aloittaja, niin voi van osallistua 18.1 tunnille - kurssi kehittyy koko ajan, joten uuden aloittajan on vaikea aloitta myöhemmin.

Haluatko syventää tanssitietoisuuttasi ja latinotanssien kehonkieltä?

Kuubalainen Rumba kuvaus:
Tämä tanssilaji on aivan erilaista kuin mm. kilpatansseissa tanssittava rumba.
Tämäkin rumba on alkuperäisesti ns. paritanssina (erillään) tanssittava tanssi.  Kyseessä on ns. kosiotanssi, jossa nainen provosoi pehmeillä liikkeillään ja mies yrittää ”rokottaa” liikkeillään naista lantion seudulle.
Tälle tunnille voivat osallistua soolona naisetkin eli ei ole parivelvoitetta.  Rumbatanssin vartalonkieli on  naisilla keimailevaa ja vartalo saa hyvää liikettä.  Naisten pitäisi varustautua tunnille joko pitkähköllä leveähelmaisella hameella tai isolla huivilla. Tunti on hauska keimailevuutensa johdosta ja tästä tanssista on hyötyä mm. parisalsa tanssiin, jossa edistyneellä tasolla liitetään pieniä rumbaliikkeitä normitanssin lomassa.
Jotta kyseiseen tanssiin pääsisi sisälle ja siitä olisi paras hyöty, niin olemme järjestäneet 6 x tiiviskurssin lajista.  Kurssin ohjaa kyseisen lajin suosittu huippuammattilainen: Yoli Mendez Brow. 


Kyseessä sen verran huippu laji, joten näitä opettajia on harvassa - vain aidot ammattilaiset osaavat näitä lajeja.