Tuntikuvaukset

Paritanssijan "HEAVEN WEEKEND" 2-3.2 Marian ja Socan kera

http://www.mueveclub.fi/uploads//images/opettajatjatunnit//Maria ja Soca MUOKATTU.jpg

Upea paritanssijoiden viikonloppu luvassa 2.-3.2.2019 !
Kaksi päivää ja yksi ilta täynnä tanssia! 
"PARITANSSIOIDEN HEAVEN WEEKEND"

Viikonlopun upeat opettajat:

Maria Ylönen ja Yusniel Socarras ("Soca", Kuuba)
Huom! Molemmat puhuvat suomea. 
Lue lisätietoja alta heistä. 

Paikkana  Mueve Clubin studiotilat 

 

 

 

 


Aikataulut:

Lauantai 2.2
12.30-14.30 parisalsa keskitaso
14.30-15.15 ruokailu **) ks alle
15.15-16.15 ruedan keski/jatkotaso
16.30-18.30 parisalsa jatkotaso

Salsaparty Mueve Clubilla lauantaina klo 21-01.00 

Sunnuntai 3.2
13.30-15.30 Bachata sis. dominikaanityyliä perus-/keskitaso
15.30-16.00 ruokatauko
16.00-18.00 son & cha cha perustaso 


Hinnat: 
1h   15€     
2h   28€     
3h    39€  
4h   48€     
5h    60€    
6h    69€  
7h     80€
8h    85€
9h    90€ 

 

PARTYLIPPU:  5 € - sisältyy hintaan kaikille, jotka tanssivat  min. 3 h workshopissa. Muutoin partymaksu maksetaan paikan päälle tultaessa pankkikortilla. Huom! Salsa party on avoin tilaisuus kaikille, vaikka ei osallistuisi workshopeihin. 

**) Halutessasi voit ostaa myös ennakkoon ruokalipun  la 2.2 lounaalle.
Ennakkoon tilanneille tarjolla studiolla lihakeittoa, leipää, juustoa, kurkkua, tomaattia ja  kahvia 5€ hintaan! . 

ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT WORKSHOPIN VAHVISTAMISEKSI
Ilmoittautumiset joko Mueve Clubin varauskalenterin kautta tai jos tanssit vain parisi kanssa lähettämällä sähköpostia info(at)mueveclub.fi osoitteeseen. Ilmoita silloin nimi(-et) ja puhelinnumerot osallistujista. Huom! Tunneille voi osallistua ilman omaa paria, mutta silloin varaukset varauskalenterin kautta. Siellä omat paikat viejille ja naisille VIIMEISTÄÄN MA 28.1 KLO 20 mennessä.

ENNAKKOMAKSUT 50 % valitsemastasi hinnasta/tunneista suoritetaan myös VIIMEISTÄÄN 28.1  joko Mueve Clubille tai Mueven pankkitilille:
NORDEA FI5115193000176954 . Viitetietoihin merkintä mitä maksetaan esim. 2.2 yht. 4h 48€ - ennakkomaksu 24€  ,  ja osallistujien nimet. Huomioithan, että maksaessa toisesta pankista kuin Nordea, maksu pitää suorittaa viimeistään TO 24.1, jotta näkyy varmasti tilillä ma 28.1. Laitathan pankkimaksusta s-postin Mueve Clubille.
Loppuosan voi maksaa paikan päälle tultaessa tunnille ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa viettämään "PARITANSSIJAN TAIVAS" viikonloppua Mueve Clubin viehättäviin tiloihin.! 

Lisätietoja opettajista:

Maria Ylönen ja Yusniel Socarras

Maria Ylönen ja Yusniel Socarras ovat tanssinopettajapari, jotka ovat kiertäneet eripuolilla Suomea opettaen salsaa ja muita kuubalaisia tansseja jo usean vuoden ajan. Heidän tunneillaan ollaan aina aidosti tanssin äärellä ja opitaan uusia asioita laadusta tinkimättä, mutta leppoisalla otteella ja hauskaa pitäen!


MARIA YLÖNEN on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta ja monipuolisen tanssitaustansa lisäksi hän on opiskellut kuubalaisia tansseja kuubalaisten huippuammattilaisten johdolla niin Suomessa kuin lukuisilla opintomatkoilla Kuubassakin. Marialla on jo yli kymmenen vuoden kokemus kuubalaisten tanssien opettamisesta jonka lisäksi hänellä on laaja työkokemus niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin opettamisesta eri tanssilajeissa. Tämän lisäksi hän on toiminut myös tanssijana ja koreografina erilaisissa teoksissa tanssiteatterista kuubalaisiin tansseihin. Vuonna 2015 Marian Team Poltteelle tekemä koreografia ”Sytykkönää bailaan…!” voitti kultaa Latino Show sm –kisojen aikuiset 2 –sarjassa. Samainen koreografia niitti mainetta tulemalla toiseksi myös Vuokatin All Styles Dancing –kilpailussa syksyllä 2015.

 

YUSNIEL SOCARRAS on saannut tanssin ammattikoulutuksensa arvostetussa Escuela Nacional de Artessa päälajeinaan kuubalainen nykytanssi sekä kuubalaiset perinnetanssit. Ennen Suomeen muuttamista hän on työskennellyt monissa eri tanssiryhmissä, esimerkiksi Conjunto Folklorico Nacional de Cuban yhtenä ensitanssijana esiintyen niin Euroopassa kuin Etelä-Amerikassakin. Hänellä on jo yli kymmenen vuoden kokemus niin suomalaisten kuin muunkinmaalaisten tanssifanien perehdyttämisestä salsan ja muiden kuubalaisten tanssien saloihin. Yusniel on myös esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä salsafestivaaleilla sekä toiminut koreografina niin Kuubassa kuin Suomessakin. Opettajana hän on tunnettu hersyvästä energiastaan ja intohimostaan tanssiin ja sen opettamiseen!

Marian ja Socan kursseilla yhdistyy saumattomasti selkeä länsimainen pedagogiikka sekä rento ja mukaansa tempaava kuubalainen tunnelma ja fiilis!