Vannetanssi workshopit 14.11, 21.11, 28.11 ja 4.12

http://www.mueveclub.fi/uploads//images/opettajatjatunnit//Vilma-Lotta Mustonen vannetanssi.jpg

Wuhuu! Saamme Mueve Clubille marraskuussa ja vielä kerran joulukuussa
VANNETANSSI kurssin / workshopit

Opettaja: Vilma-Lotta Mustonen

Päivät
Keskiviikot 14.11, 21.11 ja 28.11 sekä Tiistai 4.12
Klo             19.30-21.00
Hinta:         20€/90 min
                  69€/ 4 x 90 min eli koko kurssi

Huom! Kurssi sisältää vanteet - et tarvitse omaa vannetta.

Voit siis osallistua vain yksittäiseen workshopiin, mutta kurssista saat enemmän oppia!
Ilmoittautumiset Mueve Clubin varauskalenterin kautta. Jos ja kun osallistut koko kurssille, niin ilmoittautudthan jokaiselle päivälle. Vannetanssia varten vaatiman tilan vuoksi paikkoja tulee rajoitetusti tarjolle.

Vannetanssi
 
Opetustunneilla opit tekniikkaa ja liikkumista vanteen kanssa. Tämän lisäksi tuntien sisältöön kuuluvat liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet sekä improvisaatioharjoitukset. Vannetta pidetään pyörimässä hyödyntäen koko vartaloa - vyötäröä, lantiota, rintakehää, käsiä ja jalkoja. Erilaisilla harjoituksilla uppoudutaan musiikkiin ja vanteen liikkeeseen. Teknisiä temppuja ja leikillistä tanssia yhdistelevä tunti on erityisen tehokas vartalon lihaksille. Harjoitukset auttavat liikkumisen ja temppujen yhdistämisessä sekä oman tyylin löytämisessä. 
 
Ohjaajakuvaus

Vilma päätyi vannetanssin pariin muutamia vuosia sitten ihailtuaan ystävän huuppailua juhlissa. Tämän jälkeen vimma vannetta tai muutakaan välinemanipulaatiota ei ole hellittänyt otettaan. Vilman ohjaus on kärsivällistä ja rauhallista ja tunneilla vallitsee rento tunnelma. Huomaavaisena persoonana hän pyrkii kohtaamaan jokaisen oppilaan yksilönä. Suuresti tykätty Vilma-Lotta ohjaa säännöllisesti MoodforHoopilla viikkotunteja sekä esiintyy Belenos Group of Arts ryhmässä.

 
Opetustuntikuvaus
 
Vilman opetustunneilla tutustutaan vannetanssitekniikan saloihin erilaisten temppujen muodossa ja yhdistetään jo opittua lyhyiksi sarjoiksi eli komboiksi. Tunneilla opit yksittäisiä vannetemppuja ja saat ideoita niiden yhdistämiseksi toisiinsa ja osaksi omaa flowta. Tunnit sopii kaikentasoisille osallistujille, sillä voit keskittyä joko yksittäisiin liikkeisiin tai niiden yhdistämiseen. Tunneilla edetään rennolla otteella ja kaikki aivan aloittelijasta jo pidemmälle ehtineeseen ovat tervetulleita !