Tuntikuvaukset

Buti® Yoga workshop La 9.2

http://www.mueveclub.fi/uploads//images/opettajatjatunnit//But-Yoga_web.jpg

 

Tule kokeilemaan uutta lajia: Buti® Yoga –workshop
la 9.2.2019 Muevella!

 

Buti® Yoga on aivan uusi laji jopa pohjoismaisella tasolla. Laji yhdistää joogaa, tanssia ja HIIT-lihaskuntotreeniä ja on tällä hetkellä erityisesti naisten suuressa suosiossa.

 

Aika: La 9.2. klo 13.00– 14.15

Paikka: Mueve! Club, Vesijärvenkatu 27, 15140 Lahti

Workshopin kesto: 75 minuuttia  

Kenelle: Kaikille, jotka haluavat hikoilla kunnolla, tanssia afro- ja hiphop-musiikin tahtiin ja saada monipuolista liikettä ylä- ja alakropalle. Laji on täydellinen esimerkiksi istumatyöläiselle, eikä se vaadi myöskään aiempaa joogataustaa, vaikka siitä onkin hyötyä Butissa.

Ohjaaja: Anna Jussila

Mitä mukaan: Avoin mieli ja jumppavaatteet

Hinta: 19€  ( 31.1.2019 mennessä ilmoittautuneille 15€)

Ilmoittautumiset kotisivujen varauskalenterin kautta ja ennakkomaksut Mueve Clubin pankkitilille  Nordea  FI5115193000176954 
Viitetietoihin merkintä: Buti Yoga 9.2. maksun jälkeen s-posti-ilmoitus maksusta osoitteeseen info(at)mueveclub.fi 
Sitovat varaukset 7.2 mennessä.

 

Mikä Buti® Yoga?

Dynaaminen ja aivan uudenlainen joogaharjoitus tarjoaa alkukantaista ja tanssillista liikekieltä, nopeita spurtteja ja kokonaisvaltaisen lihaskuntoharjoituksen koko kropalle. Harjoitus vahvistaa koko kehoa henkisesti ja fyysisesti. Kova hiki on taattu!

:LISÄTIETOA tästä lajista ja termeistä:
Ns. spiraalitekniikkaa (Spiral structure technique ) käytetään lajissa runsaasti (rinnan pyöritykset, lantion/takapuolen pyöritykset), jotta keho saadaan kunnolla auki (on muuten todella hyvä istumatyöläiselle!). Myös Buti terminä on mielenkiintoinen: se tarkoittaa siis "lääkettä, joka on piilossa tai pidetty salassa". Tähän lääkkeeseen päästään käsiksi Buti Yogan tarjoaman liikkeen kautta, joka auttaa riisumaan ns. ylimääräiset kerrokset ja pääsemään käsiksi kehon sisäisiin voimavaroihin

Tietoa ohjaajasta:

Anna Jussila on kouluttautunut Suomen ensimmäiseksi viralliseksi Buti Yoga® -ohjaajaksi (certified instructor) Yhdysvalloissa syyskuussa 2018. Annalla on yli 10 vuoden harrastuskokemus astangajoogasta ja tanssista ja hän kiertelee harrastuksenaan erilaisissa tanssi-workshopeissa ympäri Suomea. Anna on ohjannut aikaisemmin tanssillisia lihaskuntotunteja Vaasassa.