Varausohjeet - tärkeää luettavaa

Luethan huolellisesti varausohjeet ja etenkin VELOITUKSETTOMAT peruutusajat?

PERUUTUKSET tehdään ainoastaan varauskalenterin kautta tai kun sieltä ei enää pysty ainoastaan tekstiviestillä studion puhelinnumeroon 045 8058769.

 

 

 

 

Varausohjeet

 

ILMOITTAUTUMISKÄYTÄNTÖ

 

12.1 -30.4
Viikkotunneille MA-TO ei tarvita ennakkovarauksia tuntien toteutumista varten. Kannattaa kuitenkin varata, jotta mahtuu joillekin tunneille.   Poikkeuksena Kahvakuula- ja treenilautatunnit.  Oheislaitteiston asettelua varten ilmoittautumiset viim. puoli tuntia ennen tuntia.
SU tunneille La klo 15 mennessä tuntien vahvistamiseksi

Jos et ole varannut tuntia, niin käy tarkastamassa sivuilta ennen lähtöäsi, että tuntia ei ole peruttu (mm. opettajien sairastumisista johtuvista peruutukset)
http://www.mueveclub.fi/fi/ajanvarauskalenteri/tuntimuutokset-ja-peruutukset.html 

 

 

PERUUTUSKÄYTÄNTÖ

  • Voit perua veloituksetta tunnin suoraan varauskalenterista samana päivänä ma-to klo 11 mennessä.  Klo 11 jälkeiset peruutukset ainoastaan tekstiviestillä studion puhelinnumeroon 045 8058769. 
    SU tunneille veloituksettomat peruutukset la klo 15 mennessä

    Valitettavasti joudumme perimään peruutusmaksun 10 € syystä huolimatta, mutta peruutuksen lähettämällä säilytät varausoikeuden järjestelmässämme
     

MUUTA KÄYTÄNNÖN TIETOA VARAUSKALENTERISTA JA MM PERUUTUKSISTA:

Rekisteröityessäsi varauskalenteriin sinulle muodostuu omat sivut Avoinna 24 palveluun. Sieltä omista tiedoistasi näet:

  •   tehdyt ajanvarauksesi (peruutus klikkaamalla varauksen perässä olevaa roskalaatikkoa ja varaus poistuu suoraan järjestelmästä tai mobiililaitteella klikkaamalla varausta -> peruuta))
  •   sarjakortin voimassaoloajan ja jäljellä olevat kerrat
  • Varauskalenteri mahdollistaa JONOTUSPAIKAT. Muista poistaa varauksesi jonosta,  kun et enää ole mahdollisuudessa vastaanottaa tuntia. 

 

 Huom! 

Mikäli sinulla on ongelmia palveluun rekisteröitymisen kanssa ole yhteydessä varauskalenterin alaosassa sijaitsevan palaute painikkeen kautta ja ajanvarauspalvelun ylläpito auttaa sinua eteenpäin.

Kun olet rekisteröitynyt sivuille, niin voit mennä varaamaan tunteja.