Tuntikuvaukset

TIEDOTE 22.5.2019

Tiedote.
Iloisia uutisia kerrottavana  niin Mueve Clubin asiakkaille kuin muillekin!
Mueve Club on tänään allekirjoittanut sopimuksen  nuorekkaan lahtelaisen HC2.0 tanssikoulun kanssa Mueven toimintojen siirtämisestä heille elokuun alusta alkaen.  Yhdistymisen myötä myös syntyy uusi nimi yritykselle:
Tanssikoulu RIot.  Lisätietoja : 
https://riiot.fi/?fbclid=IwAR1uY5zI3vXDBYrGrOjD1J_tHbThKUjQEsrSvrzdFVnaXaNlvOtFsN4QXMA 

Olen puolestani enemmän kuin tyytyväinen, että Mueven laadukkaita tunteja saadaan jatkumaan ja vieläpä nykyisissä upeissa tiloissa.
Kiitän paljon kaikkia toimintojen jatkamisen suhteen kiinnostuneita osapuolia .  Teitä oli monia. ja jokaisessa kiinnostuneessa osapuolessa oli hienot hyvät puolensa. 
HC2.0:n osalta on erittäin hienoa, että nyt molempien instanssien tuntien yhdistymisen myötä syntyy Lahden monipuolisin tanssiitalo kaikkine upeine tunteineen ja  nyt saman katon alle saadaan kaikille ikäluokille sopivia tunteja.    Kyseinen tuntitarjonta saman katon alla myös lienee ainutlaatuinen koko Suomessa.
Toivotan HC2.0:lle valtavasti onnea ja menestystä tulevaan Mueve Clubin puolesta!
Heiltä tullee heti lisätietoa syksyn tunneista ym, kun he ovat neuvotelleet Mueven nykyisten opettajien kanssa sopimukset valmiiksi.
Toivottavasti kaikkien asiakkaiden on nyt hyvä yhtä kevein askelin kuin minun suunnata kohti kesää ja kohti uusia hienoja mahdollisuuksia tämän sopimuksen myötä!
Lisätietoja löydät RIot tanssikoulusta: mm. facebookista:  
https://www.facebook.com/riiotdance/?epa=SEARCH_BOX  

Iloisin terveisin
Sirpa Ahonen
Mueve Clubin vetäjä