Reggaetón

REGGAETÓN  

Reggaetón tanssi on yksi suosituimmista tanssilajeista latinalaisessa maailmassa ja nyt myös Suomessa.  Latinomaissa tätä tanssia tanssivat pääosin nuoret, mutta meillä Suomessa ja Lahdessa tätä tuntia harrastavat kaiken ikäiset, sillä olemmehan virkeämpiä ja hyväkuntoisempia kypsempänäkin verraten latinomaiden kypsempiin henkilöihin. Hyvä Suomi!.
Reggaeton musiikki on rytmikästä ja siinä löytyy hyvin erilaista musiikkia.  Musiikki voi sisältää sekoitusta tai osia reggaesta, hip, hopista, salsasta, afrosta ym.
Tanssina reggaeton tempaisee mukaansa moninaisella vartalonkäytöllään ja intensiteetillään ja harjoittelemalla näitä liikkeitä tunneilla huomaa ennen pitkää vartalonsa taipuvan mitä moninaisemmin, vaikka ei sitä ensi tuntumalta uskoisi.

 

Keväällä 2018 Viikkotarjonnasta löytyy kolme eri tasoa tunneille

Reggaeton perustaso
Reggaeton  keskitaso
Reggaeton jatkotaso 

 .
https://www.youtube.com/watch?v=Gy8vL01vQP8&feature=youtu.be

Näille perustason ja myös keskitason tunneille voi rohkeasti tulla myös aloittelijatkin heti kauden alussa  - tosin esim hip hopin, showtanssin tms, vauhdikkaan tanssilajin aikaisemmasta harrastuksesta on hyötyä päästäkseen helpommin mukaan rytmiin jopa jatkotason tunneille - valinta on sinun :)
Eri opettajilla on oma tyylinsä ja tunnit ovat aina opettajansa näköisiä. Tuntien tempo on hieman nopeampi paitsi perustason tunneilla, joissa harjoitetaan enemmän tekniikkaa ja tehdään korkeintaan hyvin pieni koreografia,  mutta  moni uusi asiakas on päässyt keskitason tuntien rytmiin mukaan nopeasti.
Mikäli et ole tottunut nopeampaan tahtiin ja haluat kehitttyä rauhassa, niin suosittelemme perustason tuntia.  Siihen kannattaa uusien aloittajien osallistua heti kauden alusta lähtien tammikuussa.
 
Tule kokeilemaan eri opettajien tyyliä / tasoa ja valitse omasi tai tanssi kaikilla tunneilla saadaksesi todella monipuolista opetusta. Kauden alussa siis opettajien tunneilla lähdetään hieman rauhallisemmalla tahdilla.

Koreografiat vaihtuvat tunneittain.  keskitason ja jatkotason tunneilla,